Waarom eieren laten testen?

Waarom is het verstandig om je eigen kippeneieren op PFAS?

 • Toenemende Bezorgdheid:

  Er groeit bezorgdheid over de aanwezigheid van PFAS in eieren, zelfs buiten specifieke industriële zones. Om mogelijke risico's te minimaliseren, is het essentieel om te weten wat er in de eieren van jouw kippen zit.

 • Onvoorspelbare Verspreiding:

  In tegenstelling tot eerdere aannames zijn hoge PFAS-gehaltes niet beperkt tot specifieke gebieden. Steekproeven in verschillende regio's hebben verhoogde PFAS-waarden aangetoond, wat aantoont dat het probleem breder verspreid is dan gedacht.

 • Gezondheidsrisico's:

  Het consumeren van eieren met verhoogde PFAS-gehaltes kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen, vooral voor kinderen. PFAS blijft langdurig in het lichaam en kan schadelijke effecten hebben. Test je eieren proactief om deze risico's te verminderen.

 • Zekerheid en Gemoedsrust:

  Met onze testkit verkrijg je snel en betrouwbaar inzicht in de PFAS-niveaus in je eieren. Dit biedt zekerheid en gemoedsrust, zodat je met vertrouwen kunt genieten van de eieren van je eigen kippen.

 • Eenvoudige Procedure:

  Onze testkit, speciaal ontworpen voor particulieren, maakt het proces eenvoudig en het transport van monsters veilig. Zo kun je zonder gedoe de gezondheid van je eieren controleren.

Kortom, het testen van je kippeneieren op PFAS is een proactieve maatregel om de gezondheid van jou en je dierbaren te beschermen. Neem de controle over wat je eet en geniet met vertrouwen van de verse eitjes van je eigen kippen!

Kosten

De kosten voor het testen van het PFAS-gehalte in jouw eieren bedragen €269,50 inclusief BTW. Hiervoor kun je het volgende verwachten:

Een testkit inclusief portokosten voor het ontvangen en verzenden.

- Het resultaat van het PFAS-gehalte van jouw eieren wordt naar jouw e-mail gestuurd.